fbpx

Vi er her ikke for at fortælle dig, hvad der er rigtigt og forkert. Vi er her for at dele al vores viden og erfaring, så du kan træffe dine egne valg. 

Julie og Hjalte

Plugin er et eksempel på den magi, der kan opstå, når to vidt forskellige mennesker mødes, på det helt rigtige tidspunkt.

Som studerende på Idræt ved KU, var Julie omgivet af kærlighed og gode venskaber. Et helt igennem grounded væsen, med en særlig evne til at bringe folk sammen. Fuld af livsglæde, gik Julie med en drøm om en fremtid, hvor hendes styrker kunne komme andre til gode. Men hvordan?

Hjalte er en helt anden historie. Med et kæmpe drive, kastede han sig ud i det iværksætter-eventyr, vi kender som SOUNDBOKS. Vildfaren i den ekstreme vækst, startede Hjalte sideløbende en rejse for at finde en balance, hvori han både kunne være iværksætter og leve et liv med mental frihed. 

Undervejs blev det tydeligt for ham, at simple praksisser og vaner inden for Breathe. Move. Reflect, var dét, som mest af alt, fik ham til at stoppe op, mærke efter og ultimativt have en grundfølelse af, at være sig hjemme i sig selv. 

I dag danner de to par, og det er deres fælles erfaring og kærlighed, der sammen med teamet driver retningen for Plugin.

Sammen skaber vi

Den nye normal

Vi er hjemme. I os selv.
Bevæger os frit.
Råber højt. Og tier stille.
Strækker os ud. Og gør vores bedste.
Skaber. Fra en livsglæde. I vores indre.
Og finder modet.
Til at gå. Vores egne veje.
Trækker vejret. Ind i nuet.
Føler os. Forbundet.
En del. Af noget.
Større.
En. Ny. Normal.

Spørgsmål?

Skriv til os på mail connect@weareplugin.com, eller til vores General Manager, Loui Bredahl, på Plugin Platformen.

Plugin teamet